Çifti shndërron kontenjerët në shtëpi për të jetuar pa borxhe (VIDEO)

Varësisht nga kushtet njerëzit ndërtojnë shtëpitë e tyre, ata që kanë shumë para duan të ndërtojnë shtëpi më luksoze dhe ata që nuk janë në gjendje të paguajnë më shumë, përdorin materialet që mund të marrin për çmime më të lira.

Jaimie dhe Dave përdorën iu përmbajtën plotësisht këshillave të bëra vetë. Kjo shtëpi është e mbushur me shumë karakteristika të mahnitshme.

Çifti ndërtuan shtëpinë e tyre të bukur, në të cilën kanë gjithçka që u nevojitet, por përveç kësaj, ai ka karakteristika artistike. Duke ndërtuar shtëpinë e tyre në këtë mënyrë, ata njëkohësisht përmbushën ëndrrën e tyre për të jetuar nga borxhet dhe hipotekat.

Angazhimi i tyre kryesor në jetë nuk është që të huazojnë në mënyrë të panevojshme dhe të mos i ekzagjerojnë kërkesat e tyre. Historia e tyre është një shembull i rezistencës, dashurisë, zgjedhjes së gëzimit dhe tejkalimit të fatkeqësive.

Ndërsa çifti po planifikonte si të ndërtonte një shtëpi, Dave pësoi një rrjedhje të madhe të trurit, e cila ishte një pengesë e vogël për planin e tyre, por ata nuk hoqën dorë. Ata filluan sfida të reja së bashku dhe ndërtimi i një shtëpie është bërë në të vërtetë pjesë e rimëkëmbjes fizike dhe mendore të Dave.


Shtuar 24.06.2020 13:40