Çfarë nuk shihni pas filmave të famshëm, realizimi i super personazheve (FOTO LAJM)

Sasia e kohës dhe mundit, që shkojnë për të bërë filma në Hollivud është mbresëlënëse. Mjafton të shohim skenat e jashtëzakonshme dhe transformimet befasuese të aktorëve për role të caktuara dhe do të bindemi.

Për të mos folur se sa mund shkon për realizimin e karaktereve fantastiko-shkencore.


Shtuar 28.04.2020 12:57