9 veprimet pa kuptim që i bëjmë pa u menduar çdo ditë (FOTO LAJM)

Pasi të ketë mësuar diçka një herë, truri i një njeriu rrallë dyshon tek njohuritë dhe vepron ashtu si është mësuar.

Disa nga ato zakone janë të lidhura me prindërit tanë, ndërsa të tjerët zhvillohen natyrshëm duke ndjekur trendet – kjo është arsyeja pse ne me kënaqësi përdorim krem kundër rrudhave dhe fërkojmë ijet me një furçë për të hequr qafe celulitin.

Por, çka nëse do të thonim se të gjitha zakonet e lartpërmendura, si dhe shumë të tjera, janë të pakuptimta?

Ne jemi të sigurt se është normale që herë pas here të dyshojmë dhe verifikojmë informacionin për sigurinë tonë (dhe inteligjencën), pa marrë parasysh sa bindëse tingëllon.

Kjo është arsyeja pse ne kemi përmendur dhe hedhur poshtë 9 mite që janë ngurtësuar gabimisht në trurin tonë, por të paarsyeshme në jetën e shumë njerëzve.


Shtuar 5.10.2020 10:43