7 ide për të shtuar hapësirën në një banjë të vogël (FOTO LAJM)

Nëse apartamenti ku jetoni ka një banjë të vogël dhe nuk iu del vendi për të sistemuar aty ëdo gjë që do të donit të sistemonit aty, jeni në artikullin e duhur. Me anë të dia këshillave të thjeshta, do t’ju tregojmë si të krijoni hapësira të reja në tualetin tuaj në mënyrë që të mos duket rrëmujë dhe i mbingarkuar.

Ndiqni galerinë e mësipërme.


Shtuar 18.03.2020 11:39