10 rrugët më të rrezikshme për t’u përshkuar në botë (FOTO LAJM)

Udhëtimet me makinë janë një mënyrë e shkëlqyer për të cepat e botës, por ato gjithashtu përbëjnë rrezik, për shkak të infrastrukturës së vështirë që mund të haset përgjatë rrugës.

Në të vërtetë, disa rrugë janë mjaft të rrezikshme, sa që bëni mirë t’i fshini për t’i kaluar nga planifikimi i udhëtimit. Bëhet fjalë për rrugë të cilat paraqesin terrene dhe infrastrukturë mjaft të vështirë, transmeton lajmi.net.

Shumë prej tyre i përkasin terreneve malore, ku e vetmja rrugë ekzistuese është një shteg i ngushtë, në të cilin kalojnë makinat, së bashku me këmbësorët.

Më lartë do gjeni dhjetë prej rrugëve më të rrezikshme në Tokë.


Shtuar 6.04.2020 13:55