10 lagjet më “cool” të botës, pamjet do t`ju surprizojnë (FOTO LAJM)

Kur mendoni se ku do të kishit dashur të kalonit një palë pushime të rralla, ndoshta keni parasysh destinacione të famshme turistike apo mrekulli të natyrës.

Por nëse doni ta njihni vërtet një qytet apo një zonë të shumëpërfolur për veçoritë e saj, duhet të mbani parasysh lagjet ku rreh praktikisht “zemra e saj”, me restorantet më interesante, galeritë e artit dhe kafenetë.

“Time Out” realizoi një listë të lagjeve më të këndshme të globit.


Shtuar 29.01.2020 15:09