Vijon hapja, Rama i jep dritën jeshile një tjetër aktiviteti (FOTO LAJM)

Kryeministri Edi Rama ka njoftuar sot se një tjetër aktivitet do të mund të rifillojë nga puna.

Bëhet fjalë për atë të autoshkollave, apo kurseve që përgatisin aplikanetët për leje drejtimi të automjeteve.

Sipas tij, nisja behet në dy faza, me 11, pra sot, nisin regjistrimet dhe me daten 18 do të nisë praktika në rrugë, por sipas rregullave të përcaktuara.


Shtuar 11.05.2020 10:34