Vdekja e të moshuarës tek Infektivi, ministria sqaron se nuk ishte nga Covid-19

Ministria e Shëndetësisë ka reaguar lidhur me gruan që humbi jetën në spitalin Infektiv, ndërsa thotë se ajo ka qenë asimptomatike nga Covid 19.

Sipas ministrisë së Shëndetësisë, gruaja nuk ka vdekje nga COVID19.
81 vjeçarja ishte asimptomatike dhe ndërroi jetë nga insuficienca e disa organeve.

Ministria e Shëndetësisë informon se 81-vjeçarja vuante dhe nga Insuficience multiorganore kronike të dekompensuar (kardiake, renale, metabolike, diabet insulinovartes), bartëse e sars cov2, por pa simptoma.


Shtuar 10.06.2020 09:39