Vajza zhvishet mes aeroportit, tund të brendshmet në ajër (VIDEO)

Një grua u arrestua, pasi ajo u zhvesh plotësisht në Aeroportin Ndërkombëtar të Miami-t. Gruaja hyri në pjesën e bagazheve, dhe filloi të hiqte rrobat një e nga një. Ne fillim u shfaq vetëm me të brendshme, e më pas përfundoi duke i hequr edhe ato.

Të gjithë pasagjerët kanë mbetur të shtangur nga pamjet e pazakonta, ndërsa vajza në fjalë këndonte me zë të lartë. Stafi i pasaktë i aeroportit dhe pasagjerët shikuan ndërsa ajo tundte sytjena në ajër.

Disa momente më vonë, gruaja u pa e ulur e zhveshur në pozicionin e zambakut në krye të një makine patrullimi policie jashtë ndërtesës së aeroportit, përpara se të vraponte nëpër rrugë drejt një oficeri policie.

Pasagjerët në Aeroportin Ndërkombëtar në Miami i thanë CBSMiami se ishin të tronditur nga incidenti dhe nga mungesa e përgjigjes nga kalimtarët.


Shtuar 23.01.2020 14:19