Shtim i ndjeshëm i rasteve me Covid-19, Rama flet nëse do të ketë karantinim të dytë

Kryeministri Edi Rama teksa foli për hapjen e listave dhe marrëveshjen për Reformën Zgjedhore ka diskuuar dhe përsa i përket shtimit të rasteve të reja me koronavirus.

Rama ka shprehur qartë mendimin e tij se pavarësisht rritjes së rasteve nga COVID-19, nuk duhet të ketë një rimbyllje. Ai shpjegon se në rihapje nuk mund të bëhet një kontroll i rregullave me polici e me ushtri dhe kjo është e pamundur.

Por Rama më tej ka thënë se numri i testeve është në rritje teksa Shqipëria është gati për të përballuar situatën nga ana shëndetësore.


Shtuar 10.07.2020 12:47