Shorti i Ligës së Kombeve, ky mund të jetë “grupi i vdekjes”

Nesër (e martë) do të tërhiqet shorti për Ligën e Kombeve.Kombëtare si Kosova, Shqipëria, Anglia e Gjermania do të msojnë kundërshtarët e tyre, për sezonin e ardhshëm në Ligën e Kombeve.

Kosova dhe Shqipëria mund të shortohen në grupin e njëjtë, ashtu siç mund të ndodh edhe me Anglinë e Gjermaninë.

Por, nga shorti që do të tërhiqet nesër, cili mund të jetë ’grupi i vdekjes’ (Liga A)?Kombëtarja e Anglisë mund të jetë pjesë e ‘grupit të vdekjes’, term ky që në futboll përdoret për sinonimin e grupit më të vështirë.
Sipas ‘the Sun’, ky mund të jetë ‘grupi i vdekjes’ në Ligën e Kombeve:

Anglia
Franca
Danimarka
Gjermania

Mbetet të shihet nëse nesër këto skuadra do të shortohen në të njëjtin grup, që të formojnë ‘grupin e vdekjdes’


Shtuar 2.03.2020 19:31