Policia e Shtetit bën blerje të reja, 110 furgonë të bardhë në gadishmëri

Policia e Shtetit ka blerë 110 fugona të rinj, të cilat do t’u vihen në dispozicion patrullave dhe grupeve të gatshme.

Këto automjete të reja, kanë ardhur si rezultat i rinovimit të flotës, të cilat do t’u shpërndahen Komisariateve që kanë më tepër nevojë! Ajo që vihet re është një ndryshim në pamjen e këtyre automjeteve.

Ato nuk janë më ngjyrë blu, por të bardha me blu, njëjtë si makinat e vogla që janë në përdorim!


Shtuar 11.05.2020 07:36