Përdhunimi i 15 vjeçares, prokuroria kërkon burg për 65 vjeçarin dhe tre të rinjtë

Prokurori Armand Gurgkuqi ka kërkuar arrest me burg për rojen 65 vjeçar Abaz Dokun dhe tre të rinjtë që përdhunuan të miturën 15 vjeçare në një shkollë në Babrru.

Masa do të zhvillohet pranë Gjykatës Penale të Tiranës. Pplicia dhe prokuroria u vunë në lëvizje nga kallëzimi i familjarëve të vajzës pasi të rinjtë që e përdhunuan kanë hedhur në rrjete sociale video të aktit.


Shtuar 1.06.2020 09:19