Për herë të parë, Harry thyen heshtje dhe i del në mbrojtje bashkëshortes së tij

Prince Harry ka folur për ‘trishtimin e tij të madh’, ndërsa thyen heshtjen e tij këtë mbrëmje mbi Megxit dhe përsëriti respektin e tij për mbretëreshën Elisabeth II.

Duka i Sussex ishte në një darkë zyrtare private në Ivy, në Chelsea, për bamirësinë e fëmijëve me nevoja.

Në një fjalim emocional, 35-vjeçari tha se Mbretëria e Bashkuar është një vend që ai e do dhe nuk do të “ndryshojë kurrë”, por se nuk kishte “mundësi tjetër” sesa të linte detyrat e tij mbretërore.

“Pasi unë dhe Meghan u martuam, ishim të ngazëllyer. Ne ishim shpresëdhënës dhe ishim këtu për të shërbyer. Për ato arsye më sjell trishtim i madh që ka ardhur deri këtu. Vendimi që kam marrë për gruan time dhe të shkoj prapa nuk ishte i lehtë. Kishin bisedime kaq muaj pas kaq vitesh sfidash dhe unë e di se jo gjithmonë i kam marrë ashtu si duhet, por sa i përket kësaj shkon atje vërtet nuk ka asnjë mundësi tjetër”, tha Harry.

Deklarata e tij vjen pasi Mbretëresha Elisabeth II tha se Harry dhe Meghan nuk do të gëzojnë titujt e tyre mbretërorë pasi ata përpiqen të krijojnë një jetë të re në Amerikën e Veriut, transmeton KP.

Shtuar 20.01.2020 11:02