Pandemia, komplot kundër njerëzimit: Intervista e censuruar e mjekut amerikan që tronditi botën

Rashid Buttar, i diplomuar në Universitetin e Uashingtonit, dy specializime në biologji dhe teologji para se të studionte për mjekësi në Desmond University College, i kualifikuar për mjek urgjence, kirurg, është drejtor mjekësor në urgjencën e ushtrisë amerikane, i certifikuar në toksikologjinë e metaleve, mjekësinë preventive dhe bën pjesë në tre shoqëri të ndryshme.

Aktualisht drejton qendrat për mjekësi të përparuar në Kaliforni dhe Karolinën e Veriut, të specializuara në trajtimin e pacientëve me problem në funksionimin e imunitetit, të problemeve të toksicitetit që manifestohen me kancer, arrest kardiak dhe autizëm.

Për më shumë se 20 vjet ka qenë një ndër 50 mjekët më të mirë të amerikanë. Libri i tij, “9 hapa për të evituar mjekun” ka qenë bestseller dhe është përkthyer në shumë gjuhë.

Këtë javë ai ka bërë një video ku tregon gënjeshtrat që iu treguan botës nga Organizata Botërore e Shëndetësisë, nga Bill Gates, nga shteti, mediat, video është parë nga miliona persona në të gjithë botën.

Mirë se erdhe në program doktor! Tre javë më parë ju e quajtët këtë që po ndodh konspiracion, histeri e shkaktuar për të sjellë frikë në popullsi, bazuar në të dhëna flase.

Këtë javë burime mjekësore pranë administratës së Trump kanë rënë dakord me ty, kur lajmëruan se kanë ndërprerë financimet për OBSH dhe kanë braktisur modelin e CDC dhe se tashmë po punojnë me numra real. Ky është një dokument i Shtëpisë së Bardhë. Të martën Shtëpia e Bardhë ka fajësuar OBSH, ka investiguar për përgjigjet e tyre, deklaratat e tyre, mbi mbulimet e tyre. A na sqaron sesi zbuluat këto gjëra dhe përse të dhënat janë false?

-Kur kam dëgjuar për coronavirus u sigurova që klinikat tonë kishin 10 herë më shumë nga një komponent që përdorim shumë.

Kaq ishte. Por, kur fillova të mendoj se ky virus është zhvilluar në 2015 në SHBA dhe është publikuar në revistën “Nature” dhe ku flitet për një kërkim në të cilin merret një virus i disponueshëm dhe modifikohet genetikisht duke i ndryshuar morfologjinë e tij për të rritur funksionet e tij.

Pra, duhet thënë që nga diçka që është tashmë potencialisht i rrezikshëm, bëhet akoma më i rrezikshëm dhe më rezistent duke i futur HIV për të përfituar një virus më vdekjeprurës.

Në 2014 qeveria amerikane ka vlerësuar se këto lloj kërkimesh nuk kishin kuptim, sepse ishte rreziku për një pandemi të mundshme, prandaj nuk e mbështeten këtë lloj kërkimi dhe vendosën moratorium. Por pas kësaj Entoni Fauçi aprovoi miliona dollarë për këtë kërkim.

Vetëm të mendoj për këtë, zemërohem. Fauçi ka shkelur ligjet e qeverisë duke përdorur paratë e taskapaguesve amerikanë për kërkimin që shkaktoi covid19, ai veproi kundër qeverisë, moratoriumeve.

Në 2017 në Universitetin Xhorthtaun ai tha se presidenca Trump do të përballonte një pandemi.

Si e dinte në 2017 se në të 2018, 2019 apo 2010 do të kishte një pandemi?! Nuk mund të parashikosh tre ditët e ardhshme të tregjeve financiare.

Si e dinte ai?! Ai tha se kjo presidencë e Trump do të përballonte një pandemi.

Është e dokumentuar. Dua të them se kur Fauçi thotë këto gjëra dhe nga ana tjetër shkel ligjet për të financuar një kërkim të paguar nga populli amerikan dhe në fund fajëson Kinën, kjo do të thotë se sistemi amerikan e ka falur, po e mbështet, po bllokon gjithçka pa një motiv të duartrokitshëm.

Ka disinformim.

Në fakt kur drejtuesi Operacional i Shërbimit Shëndetësor Publik Amerikan i ka thënë masmediave se modeli i Gates, Fauçit dhe OBSH do të injorohen dhe do të merren në konsideratë vetëm të dhënat objektive, mediat e injoruan, duke thënë se bllokimi do të zgjasë deri në 2022.

Iu tha njerëzve se duhet të shtojnë distancën sociale. Nuk ka asnjë virus apo bakter që kërcen 3 metra! Injorohet çdo aspect i mjekësisë dhe shkencës dhe më shqetëson fakti se dhjetra mijëra mjekë e dinë se kjo pandemi është false dhe po heshtin.

Mbase i tremben refuzimit social ose humbjes se liçencës së tyre.

Por, për hir të Zotit kjo gjë lë pasoja globalisht, ndaj dhe çdo shkëncëtar dhe mjek, që e di se kjo është vetëm një justifikim, duhet të flasë. Po injorohen bazat e funksionimit të trupit njerëzor.

Është injoruar edhe çdo aspekt virologjik. Pastaj nga testimet kemi pozitivët fals dhe testi në kohë reale i quajtur RT PCR është zhvilluar që në vitet 1980 dhe na është thënë të mos e përdorim për të vendosur një diagnozë, duhet përdorur vetëm aty ku është identifikuar sekuenca e gjenomës, e megjithatë ajo po përdoret për diagnozë dhe për të justifikuar këtë pandemi përmes numrit të vdekjeve, po shtyjnë mjekët që të modifikojnë çertifikatat e vdekjeve duke ia vënë fajin Covid19.

Përveç kësaj urdhërojnë çdo doctor të çdo shteti që të mos bëjnë teste.

Ma kanë thënë edhe mua që të çoj pacientin në shtëpi dhe në këto raste t’i sinjalizoj si vdekje nga Covid19. Mediat përdorin filmimet e spitaleve të një vendi tjetër dhe kështu në këto filmime duket i njëjti person që “vdes disa herë”. Kështu dëshmojnë se njerëzit po vdesin, pa dëshmuar që kjo është e vërtetë.

Personeli luan me letra sepse nuk bën asgjë, infermieret janë në shtëpi për mungesë pune dhe shtyjnë axhendën e frikës, frika jote rrit stresin.

Edhe pikëpamja ekonomike streson njerëzit, ul sistemin imunitar dhe i hap dyert viruseve dhe baktereve. Po krijojnë një iluzion mbi Covid19. Asnjë nuk ka treguar një vdekje të vetme të shkaktuar nga ky virus përmes metodologjive të akredituara dhe të përdorura zakonisht.

Asnjë nuk mund ta bëjë. Ata përdorin testet RT PCR, nga 1984 në 2018 është dëshmuar se një tip vaksine jep pozitivitet fals për Covid19. Kushedi se çfarë kanë vendosur nepër vaksina?! Unë dua të di, sa persona kanë vdekur nga Covid19? Përveç kësaj numri i viktimave është më i vogël se ai që shkaktohet nga gripi stinor. Sa prej viktimave të Covid19 janë vaksinuar në 10 vitet e fundit? Studimet tregojnë qartësisht se të vaksinuarit rezultojnë pozitiv me Covid19. Pra, ndodhin gjithë këto gjëra, ndryshojnë të dhënat për të justifikuar të vdekurit, duke marrë filmime të ndryshme për të justifikuar Covid 19.

Entoni Fauçi a është personalisht përgjegjës për këtë pandemi, për spostimin e parave, shmangien e moratoriumit, vijimin e kërkimit në Kinë? Ai nuk është vetëm përgjegjës për këtë pandemi, por edhe për vrasjen e ekonomisë me 22 milion të papunë. A është Fauçi përgjegjës?

Disa kanë bërë një peticion, doktor Shiva kërkon dorëheqjen e tij, por kjo për mua do të ishte mirësjellje kundrejt tij.

Për mua Fauçi është një kriminel. Ai ka shkelur ligjet e qeverisë dhe është sjellë si tradhtar, duke financuar një kërkim për diçka që mund t’i shkaktojë dëme gjithë botës. Nuk di se çfarë të them, kjo është çështje për prokurorinë. Në 1981 Fauçi ka përkufizuar HIV si sëmundje të homoseksualëve dhe ka financuar kërkimin e një ilaçi.

Në 1984 u stabilizua ekzistenca e këtij virusi, por ndërkohë prej 3 vitesh ai nxiste përdorimin e një ilaçi profilaktik që shkaktoi shumë dëme.

Ishte ’81, 39 vite më parë… Fauçi ka një histori ndjekjesh axhendash.. Tani presidenti thotë se hidroksiklorokina e cila ka 70 vjet në treg dhe zethromax, edhe ajo në treg prej 70-80 vitesh, të dyja këto janë ilaçe të njohura dhe të sigurta dhe është dëshmuar se nëse përdoren së bashku kanë 99 përqind efikasitet. Janë trajtuar mijëra e mijëra pacientë, pa asnjë vdekje.

Simptomat kalojnë pas disa orësh ose pas disa ditësh, por pa një studim të saktë Fauçi i ndalon këto barna, nga ana tjetër jep leje për tu përdorur vaksinat e efektet e të cilave janë të panjohura. E gjithë kjo dëshmon qartë një konflikt interesi.

Duhet të zgjoheni dhe të kuptoni se kjo gjë është kriminale dhe qartësisht fajtorët janë të shumtë, por Fauçi ka autoritet dhe mund ta ndalojë të gjithë këtë. Njerëz thirrini mendjes dhe përdorni trurin se të gjitha rrugët të çojnë tek i njëjti vend.

Tani të kthehemi tek një pikë që ju e përmendet; klasifikimi i vdekjeve. Ccfarë keni dëgjuar nga kolegët për këto klasifikime apo riklasifikime vdekjesh?

Unë kam korrespondencë me shumë doktorë dhe mendojnë të gjithë të njëjtën gjë: se ka një falsifikim. Pasi videot e mia, në të cilat doktorët kanë thënë këto gjëra, kanë arritur të shikohen miliona herë janë hequr nga Youtube. Videot e doktorëve të ECU dhe ER janë censuar.

Pse duhen censuruar?! Thelbi është ky; kur ka një problem të madh frymëmarrje, kryesisht operohet në rrugët e frymëmarrjes dhe në mjekësinë e urgjencës thuhet ABC e frymëmarrjes për rrugët e frymëmarrjes, frymëmarrjen dhe qarkullimin. E gjitha ka një shpjegim i cili është injoruar.

Unë e di sesi menaxhohet trupi njerëzor. Kemi kuruar shumë persona të shumë kombësive që kishin sëmundje shumë serioze. Covid 19 nuk është një problem për doktorët. Mijëra mjekë e mendojnë si unë.

Mund të bëhen shumë trajtime edhe me vitaminë C dhe megjithatë shtyjnë opinionin drejt axhendës së vaksinave. Pse? Është e njëjta axhendë e alarmeve false për të imponuar vaksinat, ku do të vendosen çipat e 5G, djegin naftën, etj etj.dhe tani po budallepsin popullin duke i dhënë vaksinat. Kush e refuzon është një desident, ndërsa unë e ti ose do të vritemi ose do të na vënë në ndonjë kamp përqëndrimi.

Do të vendosin çipat për të ditur se kush është i vaksinuar, pastaj kush është i vaksinuar do të sëmuret dhe ky do të jetë justifikimi për të vaksinuar akoma e akoma më shumë.

5G do të sëmurë shumë më tepër njerëz dhe do të kërkohen më shumë vaksina dhe ky cikël do të bëjë që të dixhitalizohemi të gjithë dhe të na vënë çipa të gjithëve. Ushtria e ka këtë teknologji prej 20 vitesh, kjo për të monitoruar një ushtar në territor armik.

I gjurmojnë për t’i mbrojtur dhemund të shikohen në rrezen e 1 metri e gjysëm. Distancimi social është një mashtrim. Satelitët nuk mund të njohin njerëzit nga afër. Po tentojnë të na budallepsin, duke na thënë se bëhet fjalë për diçka të mirë, kur në fakt e bëjnë për të na identifikuar.

20-30 persona së bashku nuk mund të dallohen, thonë se distancimi social shërben si mbrojtje, por përkundrazi shërben për gjurmim që ata të kuptojnë se kush punon dhe se kush është desident dhe duhet të zhduket.

Kjo gjë po përparon prej dhjetëvjeçarësh. Nisma e vaksinave kundër sëmundjes së autizmit; në 1991 një person nder në mijë kishte autizëm, kurse tani jemi 1 ndër 32. Të dhënat tregojnë se 1 përqind e popullsisë botërore vuan nga autizmi.

Tomas Xheferson thotë se kur shteti imponon se çfarë duhet të hash apo se çfarë ilaçi duhet të pish, kjo është baraz me tirani. Ndodh pikërisht kjo, veç në qoftë se dalim, manifestojmë e protestojmë, bëhemi me mijëra dhe i tregojmë të gjithëve se nuk ka asgjë për të patur frikë, përveç fjalëve të disa personave. Çfarë do të bëjnë, do të arrestojnë 3 mijë persona në çdo qytet?! Kemi pak kohë për të vepruar. Vdekjet nga Covid19 nuk arrijnë ata të gripit të zakonshëm, ja përse duhet të fryjnë numrat dhe çertifikatat e vdekjes.

I thonë infermiereve të ndryshojnë shkaqet e vdekjeve, në të gjitha shtetet e Amerikës po ndryshojnë urdhërat ndaj mjekëve etj. Abcneës tregon një terapi intensive të pa parë ndonjëherë, ndoshta është italiane, pastaj tregojnë të njëjtën video për Nju Jorkun.

Doktorët dhe shkencëtarët që nuk flasin bëhen pjesë e problemit duke krijuar dhe lejuar një gënjeshtër. Duhet të flisni të pavarur nga llogaria juaj bankare, thoni të vërtetën, sepse e gjithë bota ka nevojë. Mbi cfaredolloj numri që do të ketë lidhje me covid 19 duhet të shtojmë edhe 9 zero të tjera. Të gjithë të vdekurit do të shkaktohen nga vaksina.

Ka një projekt për shpopullimin. Bill Gejts ka thënë se do të shpopullojë botën përmes vaksinës. Është thënë se unë jam kundër vaksinave, por nuk është e vërtetë.

Nuk kam qenë kurrë. Unë jam kundër budallallëkut, sepse çdo aspekt i këtij programi vaksinimi, injoron çdo aspect të fiziologjisë njerëzore.

E dimë se në muajt e parë të jetës, sistemi imunitar nuk mund të përgjigjet, e megjithatë vaksinohen dhe të për porsalindurit, duke iu dhënë atë që sistemi i tyre imunitar nuk mund t’i përgjigjet. Në të gjithë këtë nuk ka logjikë dhe mjekët janë të komanduar, ndërsa njerëzit i ndjekin. Nuk ekziston asnjë motiv për të vaksinuar një të porsalindur, sepse trupi nuk mund t’i përgjigjet.

Sot duhet të kemi frikë nga censura e vendosur në këtë periudhë. Mos harroni; është e paligjshme të ndjekësh një urdhër të paligjshëm!


Shtuar 27.04.2020 11:42