Pamje të rralla: Si bëheshin tatuazhet në vitet ’30 dhe ’70 (FOTO LAJM)

Arti i tatuazheve ishte i zhvilluar edhe shekuj më parë, e teksa sot ka mekanizma të ndryshme për ti bërë ato, përmes zhvillimit të teknologjisë, vite më parë diçka e tillë konsiderohej si një ndër format më të larta të artit.

Me kalimin e viteve, kjo praktikë kritikohej, pasi cilësohej si diçka e rezervuar vetëm për bandat, kriminelët dhe ushtarët.

Por, ajo që vihet re është se tatuazhet bëheshin edhe te femrat në vitet ’30-’70. Duket gati e pabesueshme, por këto foto të vjetra tregojnë si bëheshin tatuazhet në ato vite të largëta.


Shtuar 1.08.2020 17:28