Ngrihet edhe njëherë pluhur në Tiranë, nis shembja e Teatrit Eksperimental

Pas Teatrit Kombëtar edhe ai Eksperimental ka filluar shembjen. Bëhet fjalë për shembjen e godinës dhe shihet se një valë pluhuri ka mbuluar pamjen dhe nuk kuptohet në çfarë faze është shembja.

Madje nuk është e qartë edhe nëse është nxjerrë apo jo në kohë garderoba nga ky Teatër. Nga ana tjetër, vijojnë tensionet mes qytetarëve dhe policisë.


Shtuar 17.05.2020 10:25