Ndihmësi infektohet me Covid-19, Mbretëresha merr menjëherë vendimin

Një nga punonjësit e stafit të Pallatit Mbretëror ka rezultuar i prekur me koronavirus. Me të mësuar këtë, Mbretëresha Elizabeth dhe bashkëshorti i saj janë larguar për në kështjellën Windsor.

Një nga punonjësit e stafit të Pallatit Mbretëror ka rezultuar i prekur me koronavirus. Me të mësuar këtë, Mbretëresha Elizabeth dhe bashkëshorti i saj janë larguar për në kështjellën Windsor.

Ndërkohë mbretëresha do të qëndrojë në kështjellën Windsor për një periudhë të gjatë, e distancuar nga stafi i pallatit mbretëror.

Deri tani nuk dihet nëse Mbretëresha ka pasur apo jo kontakt me të infektuarin, por gjendja e saj shëndetësore është e mirë.


Shtuar 23.03.2020 08:43