Momenti i sikletshëm, deputetes shqiptare i zbërthehet kopsa e këmishës në foltore

Një moment i sikletshëm është fokusuar nga kamera ditën e sotme në seancën e Kuvendit.

Ish-ministrja e Kulturës, aktualisht deputetja e PS-së, Mirela Kumbaro teksa ishte duke folur me ton dhe me lëvizje të duarve, iu zbërthye një nga pullat e këmishës.

E ndjerë në siklet para publikuar dhe kolegëve deputetë, Kumbaro është përpjekur ta kalojë situatën, duke mbuluar me xhaketë këmishën dhe më pas duke mbërthyer kopsën e këmishës.


Shtuar 30.04.2020 09:51