Lajme të mira nga Elbasani, 19 persona të testuar rezultojnë negativë

Duket se nga Elbasani po vijnë lajme të mira pas testimeve të 34 personave mes të cilëve 3 ritestime.

Edhe rezultatet për 19 të fundit janë rezultuar negative. Aktualisht në Elbasan gjatë kësaj periudhe 15 persona janë prekur nga Covid 19.

Nga këta tre pjesëtarë të një familje nga mesjave janë raportuar të shëruar, ndërsa tre të fundit u evidentuan të prekur të mërkurën dhe që të gjithë janë pjesë e një zinxhiri infektimesh në një Restorant pranë Gjykatës së Elbasanit.


Shtuar 11.04.2020 07:58