Juventus-Napoli fitore 3-0 në tavolinë, flet Agnelli: De Laurentiis më telefonoi

Andrea Agnelli, presidenti i Juventusit, komenton për Sky historinë e ndeshjes që nuk do të luhet sonte kundër Napolit:

“Unë nuk kam pse të kem ndonjë ide. Le të flasim për gjëra teknike dhe unë kam menaxherin tonë të shëndetit, Luca, me mua. De Laurentiis më telefonoi dhe më kërkoi ta shtynim, por unë zbatoj rregullat”.

Flet virologu bardhezi: Ne kemi nevojë për qartësi, ne kemi protokolle të qarta dhe ishte e parashikueshme që kjo të ndodhte.

Në këtë rast, zbatohet protokolli FIGC, i aprovuar gjithashtu nga CTS. Kjo strukturë tregohet në të cilën grupi i ekipit izolohet dhe kjo ju lejon të vazhdoni të luani, stërviteni.
Ka shumë qartësi, falë një pune shumë të rëndësishme të kryer nga FIGC me Ministrinë e Shëndetësisë. Ne e bëmë atë dje pas pozitivitetit të dy elementë të grupit të ekipit, duke na izoluar dhe duke na vendosur në një flluskë”.


Shtuar 4.10.2020 20:45