Hidhet shorti për Kolegjin e ri Zgjedhor, zgjidhen tetë gjyqtarët fitues

Është hedhur shorti për përzgjedhjen e 8 gjyqtarëve për Kolegjin e ri Zgjedhor. Nga shorti i hedhur në ambientet e Këshillit të Lartë Gjyqësor janë Sokol Ibi, Manjola Xhaxho, Gentian Medja, Asim Vokshi, Alma Kolgjoka, Edlira Pjetrit, Emona Muçi si dhe Esmeralda Çeka (Xhili).

Kandidatët për Kolegjin Zgjedhor

1.Manjola Xhaxho

2.Gentian Medja

3.Sokol Ibi

4.Klodiana Mema (Veizi)

5.Enton Dhimitri

6.Alma Kolgjoka

7.Emona Muçi

8.Eriol Roshi

9.Ornela Naqellari

10.Esmeralda Çeka (Xhili)

11.Rexhep Bektheshi

12.Margarita Buhali

13.Ardian Dvorani

14.Asim Vokshi

15.Artur Kalaja

16.Edlira Petri


Shtuar 8.09.2020 15:24