Gjuzi: Kam bërë 9 mëkate e kam prekur 83 zemra, vendin e kam në Parajsë

Deputeti dhe kreu i partisë Konservatore Kujtim Gjuzi, së fundmi në rrjetin social Facebook ka shpërndarë një sondazh me aplikacionet që i tregojnë sa i mirë është apo i parashikojnë të ardhmen.

Së fundmi ai ka provuar se vendin e ka në Pparajsë, ku sipas sondazhit ka bërë 190 të mira, ka prekur 83 zemra dhe se nivelin e mirësisë e ka 267%. Ndërkohë, shton edhe se ka kryer 9 mëkate, e megjithatë disa prej ndjekësve të tij mendojnë se e ka vendin në Parajsë.


Shtuar 18.09.2020 08:50