Foto në prehrin e të atit, Rudina Dembacaj rrëqeth me fjalët: Skandal ba (FOTO LAJM)

Pak kohë më parë Rudina Dembacaj ndau me ndjekësit lajmin e hidhur për ndarjen nga jeta të babait të saj me të cilin kishte treguar vazhdimisht se gëzonte një marrëdhënië të ngushtë dhe humbjen e tij vahzdon ta vuaj njësoj.

Ditën e sotme Rudina ka zgjedhur të shkruajë disa fjalë për të atin e ndjerë: “Dmth…unë nuk do të prek më? Nuk do të puth më? Nuk do të qesh më, me humorin tënd? Skándal ba, skándal”.

Këto fjalë prekëse Rudina i ka shoqëruar me një foto në prehër të babait të saj.


Shtuar 26.08.2020 12:18