Fëmijët e pasur shqiptar nuk pyesin për koronavirusin, “harbohen” me makinat e shtrejnta (FOTO LAJM)

jemtë e pasur të Tiranës kanë treguar se mbyllja në karantinë dhe izolimi nuk i pengon aspak të bëjnë xhiro me bishat e tyre luksoze dhe për me tepër të shkelin pedalen e gazit në maskimum.

Faqja e Instagramit “Rich Kids Tirana” (fëmijët e pasur të Tiranës), ka bërë një kërkesë në Instagram një natë më parë, që të gjithë të dërgonin video me makinat e tyre më të fundit, dhe kaq ka mjaftuar për ta.

Video me zhurmën e turbove në sfond, ose të këngëve të ndryshme shqiptare, të rinjtë kanë dërguar pamjet që tregojnë se si e kalojnë ata kohën e karantinimit, ku shumë prej moshatarëve të tyre janë të izoluar.

Në pamje, sytë të shohin “Lamborghini”, “Porsche”, “Bentley”, “Benz”, “Audi”, “BMË”, që ecin në maksimumin e tyre.


Shtuar 15.04.2020 20:35