Ëngjëj të zbritur në tokë, zbulohen sekretet e errëta që fshihen pas këtyre modeleve

Bukuria kërkon sakrifica e modelet e Victoria’s Secret këtë e dinë mirë. Për një trup perfekt në diten e spektaklit, atyre u duhet që 10 ditë përpara të heqin dorë nga ushqimet duke konsumuar vetëm lëngje proteinike.

48 orë përpara sfilatës pastaj, këshillohet vetëm ujë. 4 litra në ditë për të qënë më të saktë.

Forma fizike e ëngjëjve të Victoria’s Secret duhet të jetë gjithmonë pa të meta, për këtë arsye dhe e kalojnë vitin mes seancash të posaçme joge, pilatesi e boksi, ndërsa në diten e shoë-t pamja duhet të jetë perfekte e këtu vjen në ndihmë dieta drastike.

Prandaj nëse ndonjërës i bie të fikës në skenë, mos u habisni. /albeu.com/


Shtuar 16.02.2020 18:35