Vrasja në Kavajë për Marsida Qatjen, lirohet ish-zyrtari i burgjeve

Bledar Toçi, ish- shefi i sigurisë së brendshme të burgut Durrës që u arrestua në 2019 si autori i vrasjes së Dritan Haxhollit në Kavajë është liruar në detyrim paraqitje.

Klodiana Lala bën me dije se vendimi është marrë nga Gjykata e Kavajës 3 ditë më parë dhe Bledar Toçi është lënë në detyrim paraqitje.


Shtuar 11.04.2020 14:02