Shkon në 766 numri i të prekurve nga koronavirusi në vend

Shkon në 766 numri i rasteve pozitive nga koronavirusi në vendin tonë, ku gjatë 24 orëve janë konfirmuar 16 raste.

Harta zgjerohet me Tiranë me 9 raste, Shkodër 1 rast, Krujë 5 raste dhe në Berat 1 rast.

Fatmirësisht, 24 pacientë të tjerë kanë fituar betejën.

vijon…


Shtuar 29.04.2020 09:07