Bie zjarr në ambientet e jashtme të burgut të Fushë-Krujës

Një sipërfaqe me shkurre është përfshirë nga flakët në ambientet e jashtme të burgut të Fushë-Krujës.

Zjarri rrezikon të afrohet tek godinat dhe mjetet e burgut.

Ndërkohë zjarrëfikësja është nisur drejt vendngjarjes.


Shtuar 14.09.2020 14:21