Aksidentohet furgoni i Drejtorisë së Burgjeve me 3 të burgosur, ka të lënduar

Një fugon i burgjeve Tiranë cili transportonte të burgosur është aksidentuar në aksin Tepelenë-Mallakastër ne afersi te fshatit Qesarat.

Furgoni eshte perplasur me nje automjet. Mësohet se në furgon kishte tre te burgsur dhe police shqerues.

Nga perplasja eshte lenduar nje polic jashte rreziut per jeten ndonese eshte shoqeruar per ne spitalin e Gjirokastres me demtime te lehta.

Grupi hetimor ka shkuar ne vendngjarje per te nxerre shkaqet e aksidentit.


Shtuar 17.02.2020 09:04