Dronët zbarkojnë në Durrës, çfarë u zbulua (VIDEO)

Policia ka vijuar me kontrollin e territorit për goditjen e veprimtarisë kriminale në fushën e kultivimit të bimëve narkotike.

Burime nga blutë bëjnë të ditur se për të monitorurar zonat e thella pyjore po përdorin dronë. Mësohet se gjatë 24 orëve të fundit është monitoruar zona e Krujës, konkretisht fshatrat Mafsheq, Cudhi dhe Nuoj.

Ndërkohë deri më tani nuk është konstatuar me sipërfaqe të mbjella. Operacioni vijon ende.

Njoftimi i policisë

Vijon kontrolli masiv i territorit, për parandalimin, evidentimin dhe goditjen e veprimtarisë kriminale në fushën e kultivimit të bimëve narkotike.

Strukturat e Policisë po përdorin dronët për monitorimin e zonave të thella pyjore.

Gjatë kontrollit janë angazhuar 80 forca policie dhe 2 dronë.

Nga kontrolleve me dron nuk janë evidentuar raste të tentativës për kultivim të kanabisit.

Në 24 orët e fundit është monitoruar zona e Krujës, konkretisht fshatrat Mafsheq, Cudhi dhe Nuoj.

Kontrollet janë alternuar dhe vijojnë nga ajri dhe toka.

#ShqipëripaKanabis

Shumica e tyre të fillojnë të hapen.


Shtuar 12.06.2020 08:06