Vetëvendosje me një apel për qytetarët

33 të prekur nga koronavirusi në Kosovë Lëvizja Vetëvendosje ka bërë të ditur se Qeveria e Kosovës po ndërmerr të gjitha hapat e nevojshëm që ekonomia e vendit të funksionojë me normalitet e nevojat tona për mallra dhe shërbime të jenë në nivel.

VV-ja u ka bërë apel qytetarëve të ndjekin udhëzimet dhe të qëndrojnë në shtëpi.

“Këto ditë janë vendimtare për shëndetin publik dhe familjet tona, andaj me shumë kujdes na duhet t’i ndjekim udhëzimet e Ministrisë së Shendetësisë dhe Institutit të Shëndetit Publik. Rrini të pastër, Rrini në distancë, Rrini në shtëpi.”, thuhet në shkrimin e VV-së.


Shtuar 22.03.2020 21:34