Skuadra e Prishtinës është vet-izoluar në hotel, pret vendimin e UEFA-s

Ende nuk ka një vendim final për ndeshjen ndërmjet, Lincol dhe Prishtinës në Evropa Ligë.

Pas testimeve të bëra sot për Covid-19, 9 lojtarë të Prishtinës dolën pozitiv, bëri që ndeshja të vihet në dyshim për t’u zhvilluar.

Sipas portalit të njohur në Gjilbraltar, “GBC News”, futbollistët e Prishtinës janë vet-zoluar në hotelin e tyre deri në vendimin e ri të UEFA-s.


Shtuar 22.08.2020 15:28