Pushuesit e Kosovës kthehen nga Shqipëria, radhë të gjata në pikën kufitare

Qytetarë të shumtë po presin që të kthehen në Kosovë, pasi kaluan disa ditë në Shqipëri.

Shumica prej tyre kanë kaluar pushime në pikat turistike të vendit, por gjatë kthimit jan hasur me radhë të gjata makinash e trafik të rënduar në pikën kufitare që pritet të zgjasin deri në 30 minuta.

Ashtu si mund të shihet dhe në foto trafiku është rënduar.


Shtuar 9.08.2020 18:47