Orari i ri qarkullimi, si do të lëvizet nga sot deri në 30 prill

Ministria e Shëndetësisë ka publikuar orarin e ri të qarkullimit të qytetarëve në Kosovë, që do të jetë i vlefshëm nga data 27 prill deri më 30 prill.

Lëvizja e qytetarëve sipas masave të Ministrisë së Shëndetësisë kundër përhapjes së COVID-19, të datës 15 prill, do të bëhet vetëm një herë në ditë për 90 minuta dhe atë sipas shifrës së parafundit të numrit personal.

Këto masa do të jenë në fuqi të paktën deri më datën 4 maj.


Shtuar 27.04.2020 07:02