AAK-ja këmbëngul që Ramush Haradinaj është kandidat i denjë për president

Kryetari i komunës së Klinës, Zenun Elezaj,thotë se çdo marrëveshje e arritur ndërmjet Kosovës dhe Serbisë është e që ka synim rregullimin e raporteve është lajm i mirë.

“Çdo marrëveshje që bëhet për rregullimin e raporteve është e mirë. Nuk mund te flasë sepse i takon pjesë politike por rregullimi i raporteve është lajm i mirë”.

Tutje, Elezaj, pjesë e AAK-së, thotë se Ramush Haradinaj do të duhej të marrë besimin për president, sepse është njeriu i cili përfaqëson interesat e Kosovës.

“Unë besoj që Haradinaj do të duhej ta merrte besimin nga të gjithë përfaqësuesit e popullit sepse është njeriu i cili vërtetë është dëshmuar dhe për të ardhmen e Kosovës dhe sigurinë qytetarë të kemi një njeri i cili përfaqëson interesat e Kosovës dhe nuk do të duhej të kontestohej”.

“Realisht ndoshta do të duhej të korrigjohej veprimet. Sidoqoftë do t’i merrni edhe vendimet e të dhënat drejtuese të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës”.

Kjo parti ka nominuar ish-kryeministrin Haradinaj për të parin e shtetit në një mbledhje të mbajtur ditë më parë.


Shtuar 12.09.2020 07:03