Yll të bukura, 8 aktoret që nuk njihen në role mashkullore (FOTO LAJM)

Këto janë aktoret e jashtëzakonshme që kanë luajtur role meshkujsh në filma.

Aktorët e mirë janë të aftë të përdorin trupat e tyre dhe emocionet për të realizuar performanca sa më të mira. Ka nga ata që luajnë edhe role gjinish të ndryshme dhe as që i dallojmë dot.

Ja disa aktore që kanë luajtur rolin e meshkujve nëpër filma dhe ja kanë dalë me sukses.


Shtuar 11.06.2020 10:38