Të martohesh me pemën, gjëra të “çmendura” që konsiderohen normale në vendet e tjera (FOTO LAJM)

Çdo vend ka ligjet, traditat, rregullat dhe veçoritë e veta që mund të duken të çuditshme dhe madje tronditëse për njerëzit e kulturave të tjera. Për shembull, a e dini se gratë në Indi mund të martohen me një pemë? Dhe kjo nuk është sepse ata janë të çmendur për natyrën. Apo që në Korenë e Jugut foshnjat konsiderohen të jenë një vjeç që në lindje?

Bota jonë është e mahnitshme dhe unike dhe kjo është ajo që ne duam t’u kujtojmë lexuesve 15 faktet e mësiperme që konfirmojnë këtë deklaratë.


Shtuar 5.10.2020 14:33