Sot numërohen mijëra jetë të humbura, tregu ku mori këmbë koronavirusi (FOTO LAJM)

Koronavirusi u shpall pandemi botërore prej ditësh, pasi ky infeksion po merr me qindra jetë çdo ditë në shumë vende të botës.

E gjitha dyshohet se lindi në një treg në Wuhan në Kinë, ku nuk respektoheshin kushtet bazë të higjienës, aty ku raportohej se konsumoheshin minj dhe gjarpërinj.

Fotot që do të shihni janë të rënda, por është realiteti i tregut ku shitej gjëja e gjallë në Kinë.


Shtuar 25.03.2020 12:15