Situata në të cilat do luteshit të mos gjendeshit (FOTO LAJM)

Ju merrni laptopin tuaj për një klasë dhe më pas në shkollë e kuptoni që nuk është fare kompjuteri juaj … Ose, po ushqeheni me fëmijën tuaj dhe ai papritmas i thotë një të huaji një gjë shumë të pakëndshme.

Si këto situat dhe të tjera i gjeni ne fotogalerinë e mësipërme.


Shtuar 22.06.2020 13:04