Si ndryshon jeta pas të 30-tave? Galeria që të bën të qeshësh me lot (FOTO LAJM)

E keni dëgjuar thënien “Kur unë isha 20 vjeç, personat që ishin 30 vjeç më dukeshin të vjetër”?

Sigurisht keni pasur imagjinatë të zhvilluar, por që duke u rritur gjërat ndryshojnë.

Kjo nuk ka të bëjë vetëm me pamjen, por me mënyrën se si me kalimin e viteve e trajtojmë familjen, shëndetin, paratë dhe gjerat tjera.

Ajo që ishte e rëndësishme në të 20-tona, nuk bëhet prioritet kaq i madh, kur i mbushim 30, dhe anasjelltas. /albeu.com/


Shtuar 6.10.2020 16:06