Si ka ndryshuar bota në mënyrë drastike në vetëm 20 vjet (FOTO LAJM)

Është e pamundur të besosh që vetëm 20 vjet më parë askush nuk e dinte se çfarë ishte Google ose Netflix.

Por koha ka kaluar dhe që atëherë, ne kemi ndryshuar plotësisht rregullat. Në ditët e sotme, ne marrim gjëra që njerëzit as që nuk mund t’i kishin ëndërruar dhe kjo dëshmon se 20 vitet e fundit bota është transformuar.


Shtuar 14.04.2020 11:00