Shumë ndryshe, publikohet foto e rrallë e Remzie Osmanit 20 vite më parë (FOTO LAJM)

Remzie Osmani është një nga këngëtaret më të dashura dhe njëkohësisht e respektuar për karrierën e saj muzikore.

Këngëtarja ka ndjekur “trendin” e kolegëve të saj të ndajë foto nga arkivat, në këtë kohë pandemie kur gjërat që mund të bëjmë janë të kufizuara.

Remzija ka publikuar një foto të bërë 20 vite më parë, dhe përveç stilit të flokëve nuk mund të shohim shumë dallime nga dita e sotme tek këngëtarja.


Shtuar 10.04.2020 08:52