Puthje e përqafime, italianët ”tërbohen” pas lehtësimit të masave ndaj koronavirusit (FOTO LAJM)

Prej të hënës, Italia hoqi bllokimin e vendosur prej më shumë se 2 muajve.

Mes emocioneve dhe dashurisë, çiftet e reja shijuan lirinë në Napoli, teka u puthën dhe u përqafuan me njëri-tjetrin.

Italia po hyn në fazën e dytë të lirisë këtë javë pas dy muajsh kufizimesh, ku gjithçka u mbyll në vend.

Italianët u përballën me një situatë të vështirë, duke regjistruar shifra të larta të viktimave si pasojë e koronavirusit.


Shtuar 6.05.2020 10:05