Punimet ecin me ritme të shpejta, stadiumi i Partizanit merr formë (FOTO LAJM)

Punimet në Kompleksin Sportiv dhe stadiumin e “FK Partizani” vijojnë me ritme të larta.

Aktualisht po realizohet porta e hyrjes qendrore të kompleksit dhe stadiumit.

Drejt përfundimit të plotë është sistemi qendror i kullimit të ujërave të stadiumit dhe gjithë kompleksit sportiv.

Janë prodhuar elementët konstruktivë metalikë për mbulimin e Tribunës B (përballë), ndërkohë po përfundon mbulimi tërësisht i tribunës qendrore.

Vazhdojnë punimet cilësore për infrastrukturën e brendshme të ambienteve të tribunës qendrore.


Shtuar 13.01.2020 17:56