Për t’i “mbyllur gojën”, disa këshilla si të shprehni mendimin tuaj bindshëm (FOTO LAJM)

Siç thoshte pinguini nga Madagaskari, “Arsyet më duken të lodhshme dhe të mërzitshme. Ne do të përdorim forcën.” Njerëzit shpesh e përdorin këtë qasje në jetën reale, ndërsa është e mjaftueshme që vetëm të zotëroni bazat e artit të bindjes dhe të mësoni të motivoni të tjerët për të bërë gjëra që ju sjellin dobi.

Ekzistojnë rregulla të përgjithshme për ndërtimin e fjalive që i bëjnë njerëzit e tjerë të pranojnë këndvështrimin tuaj.

Ne duam që njerëzit të komunikojnë në mënyrë efektive, kështu që ne do publikojmë disa këshilla që do t’ju ndihmojnë të shprehni qartë mendimet tuaja dhe të merrni atë që dëshironi më shpesh.


Shtuar 6.07.2020 09:51