Nga një tatuazh për çdo ditë në izolim, i mbaron hapësira në trup (FOTO LAJM)

Ulur në divan në banesën e tij në Walthamstow, në veri-lindje të Londrës, Chris Woodhead po përpiqet të gjejë hapësirë për të shtuar një tatuazh tjetër në trupin e tij tashmë të mbushur.

Chris ka bërë rregullisht tatuazhe që kur mbush 18-vjeçar, rreth 15 vjet më parë.

Duke u rritur, ai ishte i fiksuar me skenën muzikore të punkut të rëndë amerikan, dhe më vonë zbuloi Duncan X, një ikonë e tatuazheve britanike që popullarizoi një stil duke përdorur vetëm bojë të zezë, për të nxjerrë ilustrime bashkëkohore.

Në fillim të bllokimit, Chris kishte rreth 1 mijë dizajne në trupin e tij. Tani ai ka edhe 40 të tjera.

Kur studiot e tatuazheve në lindje në Londër, ku ai punon si një artist, ai shkoi në izolim me gruan e tij shtatzënë, Ema, dhe vendosi të shtojë një tatuazh të ri në ditë për aq kohë sa vazhdoi.

Në lëkurën e tharë te thembra e këmbës së tij të majtë, Chris ka shkruar fjalët, “Kur do të mbarojë?”. /


Shtuar 30.04.2020 14:10