Nëse keni këto 9 cilësi ndryshe nga të tjerët jeni inteligjent (FOTO LAJM)

Njerëzit shpesh thonë se inteligjenca është diçka me të cilën individët me fat kanë lindur, por jo gjithmonë është kështu. Inteligjenca mund të trashëgohet dhe fitohet.

Sipas ekspertëve, mjedisi rreth jush mund të ndikojë në mënyrë drastike në aftësitë e trurit tuaj dhe në mënyrën si mendoni.

Sido që të jetë rasti, është vëzhguar se të gjithë njerëzit inteligjentë tregojnë sjellje të ngjashme dhe kanë shumë gjëra të përbashkëta.


Shtuar 13.05.2020 10:20