Ndahen Tuna dhe Patrisi? (FOTO LAJM)

Fjalët që Tuna dhe Patrisi të jenë ndarë janë përhapur shpesh në media.

Të gjitha spekulimeve Tuna u dha fund këtyre fjalëve kur ndryshoi emrin në biografinë e saj në Instagram duke shtuar mbiemrin e bashkëshortit.

Por tani ka ndodhur krejt e kundërta: Tuna ka hequr mbiemrin e Patrisit nga bio e Instagramit, duke i bërë të gjithë të dyshojnë se diçka nuk po shkon si duhet!

CCfarë po ndodh me cciftin, a është kjo një shenjë që ata janë ndarë?
Le të shpresojmë që jo!


Shtuar 19.01.2020 12:49