Naomi Campbell gjithmonë joshëse, por këtë herë me maskë dhe doreza (FOTO LAJM)

Supermodelja 47-vjeçare që ka kaluar një jetë në fluturime për arsye pune dhe qejfi, e që ka pasur stil në udhëtimet e saj, ka hequr dorë.

Frika nga prekja me koronavirus e ka detyruar të veshë kostumin e bardhë që shërben për t`u mbrojtur, syzet e duhura, maskën dhe dorezat. Kështu nuk ka asnjë milimetër të ekspozuar ndaj ajrit që mund të jetë i kontaminuar me spërkla dhe mikrobe. Është e sigurisht në aeroportin e Los Angeles.

Fotot e saj po bëjnë xhiron e rrjetit dhe në fakt duhet marrë shembull. Të heqësh përkohësisht dorë nga diçka për të mirën e shëndetit, kjo nuk duhet harruar.


Shtuar 12.03.2020 19:51